Klantenservice

Verzending en levering
Al uw bestellingen worden verzonden via de PostNL pakketservice. Wij rekenen voor elke bestelling 1 vast verzend tarief, ongeacht de grootte van uw bestelling. Zodra uw bestellingen is verzonden ontvangt u van ons een track en trace nummer zodat u uw pakketje online kunt volgen.
Privacy verklaring
Klik hier voor onze Privacy verklaring
Retouren
Al onze producten worden op maat voor u gemaakt en daarom zijn retouren in principe niet mogelijk. Indien uw product bij ontvangst reeds defecten vertoont, neem dan contact met ons op zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.
Bestellen
U kunt al uw bestellingen online plaatsen en direct afrekenen middels iDEAL. Zodra wij uw bestelling en betaling ontvangen hebben gaan wij aan de slag om uw product te maken en op te sturen.
Betalingen, prijzen en promoties
Betalingen geschieden online via iDEAL via onze payment provider Sisow en zijn definitief. De prijzen op onze website worden met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen desondanks fouten bevatten. Mocht u een foutief geprijst product bestellen, dan nemen wij altijd even contact met u op. De prijzen op deze website kunnen afwijken van de prijzen die wij u op de verschillende locaties die wij aandoen in rekening brengen.
Bestellingen bekijken
U kunt ten alle tijden uw bestellingen bekijken in uw account. Ook bestellingen die u bij ons op locatie heeft gedaan worden zichtbaar in uw account, mits u bij het bestellen hetzelfde email adres heeft opgegeven welke aan uw account in onze webshop gekoppeld is.
Gegevens bijwerken
U kunt uw contactgegevens en mailinglist voorkeuren bijwerken via uw account. Deze gewijzigde gegevens zullen bij een eventuele volgende bestelling op locatie dan reeds voor u zijn bijgewerkt.